Eski Boksöre Temiz Ceza

Zonguldak 1'inci Asliye Ceza Mahkemesince suçlu bulunan Eyüp K, 3 ay hapis ve bin 800 YTL para cezası aldı. Mahkeme heyeti, ilgili kanun ve kişinin de tercihi doğrultusunda hapis cezasını 1 ay 16 gün kamu hizmetinde çalışmaya dönüştürdü.Eyüp K, Gençlik ve

Eski Boksöre Temiz Ceza

Zonguldak 1'inci Asliye Ceza Mahkemesince suçlu bulunan Eyüp K, 3 ay hapis ve bin 800 YTL para cezası aldı. Mahkeme heyeti, ilgili kanun ve kişinin de tercihi doğrultusunda hapis cezasını 1 ay 16 gün kamu hizmetinde çalışmaya dönüştürdü.

Eyüp K, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde, temizlik ve onarım gibi işlerde haftanın 5 günü 4'er saat çalışmaya başladı.

Hakkında verilen tedbire uyup uymadığının takibi Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Eyüp K, 1 ay 16 gün kamu hizmetinde çalışarak cezasını tamamlayacak.

Eyüp K, hapis cezası almak yerine kamu hizmetinde çalışmayı tercih ettiğini belirtti.

Kavga ettiği ve hakarette bulunduğu iddiasıyla hakkında açılan davada 3 ay ve bin 800 YTL para cezası aldığını söyleyen Eyüp K, ''Mahkeme başkanı, cezamı bir yıldan az olması nedeniyle kamu hizmetinde çekip çekmeyeceğimi sordu, ben de kabul ettim.

Cezaevine girmektense böyle bir ceza iyi bir şey. Sabah geliyorum temizliğimi ve paspasımı yapıyorum, çöpleri döküyorum. Eski bir boksör olduğum içinde mesai saatim bittikten sonra da antrenman yapıyorum. Hırsımı ve sinirimi kum torbalarından alıyorum'' dedi.

Hapis cezası almamak için kamu hizmetini aksatmadığını söyleyen Eyüp K, ''İnsanların topluma kazandırılması açısından yerinde bir uygulama olduğunu düşünüyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor