Eşimle konuştuğumdan size ne?

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Eskişehirspor eski teknik direktörü Bülent Uygun, avukatı İsmail Gürses aracılığıyla İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne soruşturmaya yayın yasağı getirilmesi için başvuruda bulundu.Uygun'un avukatı Gürses, Bülent Uy

Eşimle konuştuğumdan size ne?

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Eskişehirspor eski teknik direktörü Bülent Uygun, avukatı İsmail Gürses aracılığıyla İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne soruşturmaya yayın yasağı getirilmesi için başvuruda bulundu.

Uygun'un avukatı Gürses, Bülent Uygun'un boşandığı eşi Gamze Uygun'dan ayrılmış olmasına rağmen telefonlarının dinlenmesinin de suç teşkil ettiğini söyledi.

Avukat Gürses, Bülent Uygun'un cezaevindeyken ayrıldığı eşiyle yaptığı telefon görüşmelerinin yayınlanmasının soruşturmanın gizliliğini ihlal anlamına geldiğini söyledi:

"Öncelikli olarak soruşturmaya yayın yasağı gelmesi için İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne Cuma günü başvuruda bulunduk.

Mahkemenin kararını bekliyoruz. Gizlilik içerisinde yapılması gereken soruşturmadaki ayrıntıların yayınlanması soruşturmada adları geçen kişilerin kamuoyuna önünde suçlu duruma gelmelerine neden olmaktadır"

YASADIŞI DİNLEME UYARISI
Gürses, Bülent Uygun'un ayrıldığı eşi Gamze Uygun ile yaptığı telefon görüşmelerinin de yayınlanmasıyla ilgili olarak yasa dışı dinleme yapıldığını öne sürdü:

"Ceza Muhakemeleri'ne göre eşler boşanmış bile olsa eşler arasındaki telefon dinlenmesi yasal değildir. Bu konuda da yasal başvurumuzu yapacağız"

Gürses medyada çıkan soruşturmayla ilgili haberler içinde önümüzdeki günlerde yasal haklarını kullanarak soruşturmanın gizliligini ihlal ederek ifade ve belgeleri yayınlayan basın kuruluşları icin suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor