Eşcinsel futbolcuları biliyorum

Eşcinsel olduğu için Futbol Federasyonu tarafından işine son verildiğini iddia eden eski hakem Halil İbrahim Dinçdağ, Türkiye'deki eşcinsel hakem ve futbolcuları isim, isim bildiğini söyledi.Dinçdağ'ın, Futbol Federasyonu aleyhine açtığı 110 bin liralık t

Eşcinsel futbolcuları biliyorum

Eşcinsel olduğu için Futbol Federasyonu tarafından işine son verildiğini iddia eden eski hakem Halil İbrahim Dinçdağ, Türkiye'deki eşcinsel hakem ve futbolcuları isim, isim bildiğini söyledi.

Dinçdağ'ın, Futbol Federasyonu aleyhine açtığı 110 bin liralık tazminat davasının görülmesine dün Sarıyer Adliyesi'nde devam edildi.

Duruşmada Dinçdağ’ın sosyal ve ekonomik durumunun araştırılması ile ilgili hazırlanan rapor okundu ve dava dosyasına kondu.

Halil İbrahim Dinçdağ, 2009 yılından beri kendisine maç verilmediği için hakemlik yapamadığını, cinsel yönelimi ile ilgili çıkan haberlerden sonra iş bulamadığı için Trabzon’dan İstanbul’a taşındığını burada da iş bulamadığı için ablasının desteği ile geçindiğini beyan etti.

Adliye çıkısında basının sorularını yanıtlayan Dinçdağ, 2 yıldır hukuk mücadelesi verdiğini belirterek, Futbol Federasyonu'nu eleştirdi. Dinçdağ, "Ben 2 yıldır çalışamıyorsam, 14 yıldır yaptığım mesleği yapamıyorsam; federasyon, futbol camiası, hakem camiasında geniş bir araştırma yapsın. Eşcinsel futbolcu ve hakemlerin işlerine son verilsin. Ben isim isim biliyorum. Yapsınlar incelemeyi, beni nasıl tespit ettilerse onları da bulsunlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler