Es-Es'ten 'kuru yemiş' yalanlaması

Eskişehirspor Kulübü, Başkan Halil Ünal'ın, eğlendiği bir mekanda kadın şarkıcıya kuru yemiş attığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.Kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:''Bugün bazı basın org

Es-Es'ten 'kuru yemiş' yalanlaması

Eskişehirspor Kulübü, Başkan Halil Ünal'ın, eğlendiği bir mekanda kadın şarkıcıya kuru yemiş attığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Bugün bazı basın organlarında, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile ilgili çıkan haberler esef ve üzüntüyle öğrenildi. Eskişehir'de 2 Ekim'de yapılan Eskişehirspor-Trabzonspor maçından bir gün önce, kente misafir olarak gelen Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri bir restoranda ağırlandı.

Bir gazete yer alan haberde, Ünal'ın restorandaki soliste kuru yemiş attığı iddiaları üzüntü verici ve kabul edilemez. Bu fiilin o kadar kalabalık bir topluluk içinde başkanımız Halil Ünal'a mal edilmesi kabul edilemezdir.

Aslı olmayan bu haber hakkında yasal işlemlere başladığımızı duyurur, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bugünlerde, maksatlı ve kulübümüzü yıpratmaya yönelik bu tür yakışıksız haberlere kamuoyumuzun itibar etmemesini önemle rica ederiz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor