Es-Es'in ilk deplasman yenilgisi

Turkcell Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Rıza Çalımbay yönetimindeki Eskişehirspor, Ümit Karan ve Mehmet Yılmaz gibi transferlerle sezona iyi bir başlangıç yaptı. Sezona deplasmanda Manisaspor ile 0-0 berabere kalarak başlayan Es-Es, sonraki haftalar

Es-Es'in ilk deplasman yenilgisi

Turkcell Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Rıza Çalımbay yönetimindeki Eskişehirspor, Ümit Karan ve Mehmet Yılmaz gibi transferlerle sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Sezona deplasmanda Manisaspor ile 0-0 berabere kalarak başlayan Es-Es, sonraki haftalarda Bursaspor, Antalyaspor ve Gaziantepspor'u yenerek önemli puanlar kazandı.

Lig sıralamasında 4'ncülüğe kadar yükselen Eskişehirspor, bu sezon sürekli ilk 10 takım arasında yer aldı. Deplasmanda 6 maç yapan ve yenilgi yüzü görmeyen Es-Es, dün Trabzonspor'a 2-1 yenildi.

Eskişehirspor, deplasmanda yaptığı Manisaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gençlerbirliği, Galatasaray ve Kasımpaşa maçlarından beraberlikle ayrıldı. ''Deplasmanda mağlup edilemeyen tek takım'' unvanını kaybeden Eskişehirspor, 5 kez berabere kalırken tek deplasman galibiyetini ise ligden düşürülen Ankaraspor'a karşı ''hükmen'' aldı.

Yaptığı 14 maçta 21 puan toplayan Eskişehirspor, ligde 9. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler