Erzurumspor'da şok gelişme

Erzurumspor'da Yimpaş Yozgatspor maçı öncesi yaşanan şok bir gelişme ile Teknik direktör Ümit Birol ve ekibinin görevine son verildi. Ayrıca teknik ekibe toplam 70 bin TL para cezası kesildi. Erzurumspor Teknik Direktörü Ümit Birol ve yönetim arasında yaş

Erzurumspor'da şok gelişme

Erzurumspor'da Yimpaş Yozgatspor maçı öncesi yaşanan şok bir gelişme ile Teknik direktör Ümit Birol ve ekibinin görevine son verildi. Ayrıca teknik ekibe toplam 70 bin TL para cezası kesildi.

Erzurumspor Teknik Direktörü Ümit Birol ve yönetim arasında yaşanan gerilim, teknik ekibin görevine son verilmesiyle sonuçlandı. Ofspor maçı sonrası futbolcuların antrenmana çıkmamasını notere tesbit ettiren yönetim ile futbolcuları kışkırttığı iddia edilen Teknik direktör Ümit Birol arasındaki gerginlik, yarın oynanacak Yimpaş Yozgatspor maçı öncesi sürpriz gelişmelere sahne oldu. Başkan Aslan'ın takımla ilgili Biral'dan rapor istediği, Birol'un ise 'seni ilgilendirmez' şeklinde karşılık verdiği ileri sürülen gelişme adeta bardağı taşıran son damla oldu. İkili arasında yaşanan gerginliğin kulüpte bulunan yöneticilerin araya girmesi ile yatıştırıldığı öğrenildi. Bunun üzerine yönetim kulüp binasında acele toplandı. Yöneticilerin yaklaşık bir saat süren durum değerlendirme toplantısının ardından teknik direktör Ümit Birol'a 30 bin TL, yardımcılarına da 20'şer bin TL para cezası kesilmesi karara bağlandı.


Kulüp Başkanı Coşkun Arslan, Ümit Birol ile yolların 3- 4 ay öncesinden ayrılması gerektiğini, ancak takımın başarısı için bugüne kadar sabrettiklerini belirterek, "Ancak biz sabrettikçe o üstümüze geldi. Kimse bilmiyor ama takımımız dağıldıysa, bunda Ümit Birol'un büyük rolü oldu. Bütün oyuncuları kışkırttı, kulübü federasyona şikayet etmeleri için önayak oldu. Kendisini defalarca uyardık. Yaptıklarından biraz utanır belki düzelir diye bekledik. Ancak, göreve geldiğimizden bu yana her maç öncesinde takımı yine kışkırtıp, kendi parası için futbolcularımızı isyana teşvik etti. Son olarak da Yozgat maçı öncesinde futbolcuları bir kez daha kışkırttı. Hocalarının dolduruşuyla oyuncularımız önceki gün idmana çıkmadı biz de hocaya gözdağı vermek için noter tespiti yaptık. Bunun üzerine dün idmana çıktılar ama hoca sadece yürüyüş yaptırdı. Bunu sorduğumuzda da beklemediğimiz bir tepki verdi. Bu saatten sonra onunla çalışmamız da mümkün değil. Bugüne kadar yaptığı tüm eylemlerden dolayı da kendisine 30 bin lira para cezası vermeyi uygun gördük." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor