Erzurum itiraz edecek

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Erzurumspor'un Basın Sözcüsü Ertuğrul Keskin, dün oynamaları gereken Akçaabat Sebatspor maçında, futbolcularının lisans probleminin yaşandığını belirterek, konuyla ilgili olarak maçın tekrarı için TFF'ye itiraz edeceklerin

Erzurum itiraz edecek

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Erzurumspor'un Basın Sözcüsü Ertuğrul Keskin, dün oynamaları gereken Akçaabat Sebatspor maçında, futbolcularının lisans probleminin yaşandığını belirterek, konuyla ilgili olarak maçın tekrarı için TFF'ye itiraz edeceklerini söyledi.

Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün saat 20.00'de yapılması gereken Akçaabat Sebatspor maçında yaşanan lisans sorununun aşılamadığını ve önce saat 21.00'e ertelenen maçın daha sonra hakem tarafından oynanmamasına karar verildiğini anımsattı.

Futbolcuların lisanslarının vize yapılması için gerekli paranın TFF'ye yatırılmadığı bilgisinin sabah kendilerine ulaştığını anlatan Keskin, ''Bizler de çok şaşkınız. Kime inanacağımızı şaşırdık. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Küçükler bey sözünü tuttu ve futbolcularımızın peşinatlarını ödememiz için 350 bin YTL parayı bize verdi. Ancak diğer destek sözü verenler sözlerini tutmadı'' diye konuştu.

''Kafamızı karıştıran bir nokta daha var. O da TFF'nin internet sitesinde futbolcularımızın lisans vize işlemlerinin yapılmış olarak gözükmesidir'' diyen Keskin, şunları kaydetti:

''Burada bir kural hatası olduğunu düşünüyoruz. Maç saat 21.00'e kadar ertelenmiştir. Ancak, maçın hakemi Ali Palabıyık, saat 20.40'da maçın oynanmamasına karar verdi. Bunu neye dayanarak yaptı anlamış değiliz. Avukatımız bu konuda yasal işlemleri sürdürüyor. Tutanak tutuldu. Stat içerisi, soyunma odası ve diğer yerlerde yaşananların tutanağı tutuldu. Türkiye Futbol Federasyonu'na itirazda bulunmaya hazırlanıyoruz. Madem oyuncularımızın vizeleri yapıldı, maç neden oynanmadı? Eğer TFF'ye yatırılması gereken para ödenmediyse, internet sitesinde futbolcularımızın vizeleri neden yapılmış gözüküyor? Bu soruların cevabını arıyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor