Ertuğrul Sağlam teklifi kabul etti!

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, teknik direktörlük için Ertuğrul Sağlam’la anlaşma noktasına geldi.   Yapılan yönetim kurulu toplantısında Osman Özköylü ile yollarını ayırma kararı alan Akdeniz ekibinde Başkan Sedat Sözlü, “Osman Özköylü ile yoll

Ertuğrul Sağlam teklifi kabul etti!
PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, teknik direktörlük için Ertuğrul Sağlam’la anlaşma noktasına geldi.
 
Yapılan yönetim kurulu toplantısında Osman Özköylü ile yollarını ayırma kararı alan Akdeniz ekibinde Başkan Sedat Sözlü, “Osman Özköylü ile yollarımızı ayıracağız. İstediğimiz sonuçları alamıyoruz.” demişti.
 
Bu gelişmenin üzerine teknik direktör arayışlarını sıklaştıran Adana Demirspor, Ertuğrul Sağlam ile temasa geçti ve olumlu yanıt aldı.
 
Son olarak Bursaspor’u çalıştıran ve görevden ayrılıp yurtdışında çeşitli araştırmalarda bulunan Ertuğruş Sağlam’ın geniş çaplı bir proje içerisinde Adana Demirspor’a ‘evet’ diyeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor