Ertuğrul Sağlam Kasımpaşa'ya mı?

Sezon içerisinde dönem dönem adı Trabzonspor'la da anılan Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Kasımpaşa ile en ufak bir görüşmesinin olmadığını söyledi. Sağlam, Gaziantep'teki özel bir üniversitede düzenlenen söyleşide, futbolculuk ve teknik direktörlük yaşa

Ertuğrul Sağlam Kasımpaşa'ya mı?
Sezon içerisinde dönem dönem adı Trabzonspor'la da anılan Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Kasımpaşa ile en ufak bir görüşmesinin olmadığını söyledi.
 
Sağlam, Gaziantep'teki özel bir üniversitede düzenlenen söyleşide, futbolculuk ve teknik direktörlük yaşantısına ilişkin bilgiler verdi. 
 
Daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplandıran Sağlam, son dönemlerde bazı kulüplerle adının anılmasıyla ilgili şöyle konuştu:
 
"Adımız bir süredir Kasımpaşa ile anılıyor. Kasımpaşa'da çok sevdiğim ve saydığım bir arkadaşımız vardı. O ayrıldıktan sonra bu söylentiler daha fazla dile getirilir oldu. Şunu çok açık ve net şekilde dile getirmek istiyorum Kasımpaşa ile ilgili en ufak bir görüşmemiz olmamıştır. Sezon sonuna kadar da açıkçası bir takımla çalışmayı düşünmüyorum. Bu süreçte kendimi geliştirmek ve bir süredir ihmal ettiğim ailemle zaman geçirmek istiyorum."
 
Sağlam, sezon sonunda kendisini ifade edebileceği takımla tecrübelerini paylaşabileceğini dile getirdi. 
 
-"Yurtdışında takım çalıştırmayı düşünüyorum"
 
Yurtdışında bir takımda görev alıp almayacağı şeklindeki soru üzerine Sağlam, "Yurtdışında bir takım çalıştırmayı düşünüyorum, bu konuda arkadaşlarımız da görüşmeler yapıyor. Yurtdışına çıktığınız zaman, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edebilmek, Türk futbolunu onlara anlatabilmek adına güzel bir fırsatı yakalamak lazım. Bu fırsat olduğu zaman da iyi değerlendirmek gerekiyor. İnşallah böyle bir fırsat oluşursa çalışıp, başarılı olmayı çok istiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler