Ertuğrul Sağlam kararını verdi

Yaşanan süreci kendisi için çok karmaşık ve zor bir durum olarak tanımlayan Sağlam "Adalete güveniyorum. Vicdani olarak söylüyorum, 2,5 senedir bu insanlarla beraberim. Bu insanlarla beraber yaşadım ve çalıştım. Başkanımız İbrahim yazıcı, Haluk Özkıyıcı,

Ertuğrul Sağlam kararını verdi

Yaşanan süreci kendisi için çok karmaşık ve zor bir durum olarak tanımlayan Sağlam "Adalete güveniyorum. Vicdani olarak söylüyorum, 2,5 senedir bu insanlarla beraberim. Bu insanlarla beraber yaşadım ve çalıştım. Başkanımız İbrahim yazıcı, Haluk Özkıyıcı, Osman Nuri Biçer değerli insanlardır. Bu insanların bu suçları işlediklerine kesinlikle inanmıyorum dedi.

Ertuğrul Sağlam,"Sanki başkanımız ve diğer yöneticilerimiz başımızdaymış gibi önümüzdeki seneyle alakalı plan ve program işlemeye devam ediyor. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Avrupa takımı oluşturmak için uzattığımız mukaveleye sadık kalıp devam ederiz" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı ve Divan Kurulu Başkanı Kadri Şankaya ile birlikte Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

BAŞARININ TEMELİNDE EKİP BÜTÜNLÜĞÜ YATIYOR

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2 Ocak 2009 tarihinde başkan Yazıcı ve onun yönetimi tarafından göreve getirildiklerini dile getirerek, "Hep şunu ortaya koyduk. İyi bir ekip çalışması yaparsak ekip bütünlüğünü şehir geneline yayarsak başarılı olabileceğimizi her fırsatta dile getirdik. İlk sene sonunda 9.sırada 22 puanla aldığımızda insanların bir iki maç kaybedersek küme düşer miyiz sıkıntısını yaşar mıyız ortamında biz üst seviyede uyum ve ekip çalışmasıyla bu sıkıntılı takımı ligin 6.sı yaparak son maçta UEFA'yı kaçırdık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor