Ertuğrul Sağlam İtiraz etti!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçının iptal edilmesinin faturasının kendilerine kesilmemesini istedi.Sağlam, "Bir grup insanın çıkardığı olayların cezasının yönetimiyle, teknik adamıyla, emek veren futbolcularıyla Bursaspor takımına

Ertuğrul Sağlam İtiraz etti!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçının iptal edilmesinin faturasının kendilerine kesilmemesini istedi.

Sağlam, "Bir grup insanın çıkardığı olayların cezasının yönetimiyle, teknik adamıyla, emek veren futbolcularıyla Bursaspor takımına kesilmesini ben kabul edemem" dedi.

Çıkan olaylar sebebiyle takımların stadyuma gelemeden maçın iptal edilmesine çok üzüldüğünü dile getiren Sağlam, şunları söyledi:

"Yaşananlardan her futbol insanı gibi ben de çok üzüldüm. Bu durum Türkiye'nin genel sorunu. Çeşitli şehirlerde yaşandı. Futbolu hala futbol olarak göremiyoruz. Değerlendirme kültürünü geliştirmemiz lazım. Bursaspor, taraftarıyla, halkıyla, futbolcularıyla şampiyon olurken Fair Play Ligi şampiyonu da oldu. Şampiyonluk sürecinde, çok baskı altında, stres altında maçlar oynarken, küfür bile işitmedim. Stadın içinde gerçek anlamda futbol izlemeye gelen taraftarlar oturmuşlar maçı bekliyor. Bir grup insanın çıkardığı olayların cezasının yönetimiyle teknik adamıyla emek veren futbolcularıyla Bursaspor takımına kesilmesini ben kabul edemem. Biz Türk futbolu adına iki senedir ligimize renk kattık."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler