ErsunYanal galibiyetten umutlu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, antep deplasmanından 3 puanla dönecekleri ve galibiyet serisini devam ettireceklerini söyledi.  Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gaziantep'i deplasmanda yenerek kazanmayı alışkanlık haline getirmek istedi

ErsunYanal galibiyetten umutlu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, antep deplasmanından 3 puanla dönecekleri ve galibiyet serisini devam ettireceklerini söyledi.

  Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gaziantep'i deplasmanda yenerek kazanmayı alışkanlık haline getirmek istediklerini söyledi.

Oyuncularına hafta içerisinde rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulunan Yanal, rakibin bireysel olarak yetenekli oyunculara sahip olduğunu da vurguladı.Yanal, "Biz kazanmak için gerekeni yapacağız. Puan durumunda üstümüzde yer alan rakiplerimizin de puan kaybetmesi durumunda yarışın içerisinde daha da iddialı olabileceğimizi herkes görecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor