Ersun Yanal'la herşey değişti

Sezona Vahid Halilhodzic ile başlayan Trabzonspor'da yapılan 22 transfere rağmen ligde oynanan 8 maçta elde edilen 1 galibiyet sonunda Boşnak hoca ile yollar ayrılırken yerine Ersun Yanal getirildi. Türkiye'de 'hücum futbolu' denince akla gelen ilk isim o

Ersun Yanal'la herşey değişti

Sezona Vahid Halilhodzic ile başlayan Trabzonspor'da yapılan 22 transfere rağmen ligde oynanan 8 maçta elde edilen 1 galibiyet sonunda Boşnak hoca ile yollar ayrılırken yerine Ersun Yanal getirildi. Türkiye'de 'hücum futbolu' denince akla gelen ilk isim olan Yanal'ın göreve başlamasıyla Fırtına'da gözle görülür bir değişim yaşandı.

Ligin 2. yarısında en çok puan toplayan takımı ve Süper Lig'in en çok gol atan takımı olan Bordo mavili ekipte Yanal 2 puan ortalama ile son 3 yılın en başarılı teknik direktörü oldu. 

Ersun Yanal birlik çağrısı yaparak, "Trabzon camiası, taraftarı, medyası hepsini beraber kucaklayıp, birlikteliği sağlayabildiğimiz an şampiyonluk için en büyük adımı atarız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor