Ersun Yanal'ın yeni yıl mesajı

Teknik Direktör Ersun Yanal, yeni yılda tüm dünyaya kardeşlik, dostluk hakim olmasını diledi. Trabzonspor'da taraftarın, camianın güvenini kazanan bir kadro olduğunu belirten Yanal, ''Oluşturduğumuz kadro önümüzdeki yıllarda her yıl başarı elde edebilecek

Ersun Yanal'ın yeni yıl mesajı
Teknik Direktör Ersun Yanal, yeni yılda tüm dünyaya kardeşlik, dostluk hakim olmasını diledi.

Trabzonspor'da taraftarın, camianın güvenini kazanan bir kadro olduğunu belirten Yanal, ''Oluşturduğumuz kadro önümüzdeki yıllarda her yıl başarı elde edebilecek yapıda. Bunun için de ciddi bir çaba harcanıyor. Umarım önümüzdeki yıllarda da Trabzonspor şampiyonluklar, kupalar elde eder'' dedi.

Trabzonspor'un kadro açısından önemli bir yapılanma içerisinde olduğunu ifade eden Yanal, bu yapılanmada değişikliklerin olmasının doğal olduğunu söyledi. Önemli olan değişiklilerin sayısını doğru tutturmak olduğunu kaydeden Yanal, Trabzonspor'a kazandırılacak oyuncuların tespiti için büyük çaba harcandığını vurguladı.

Yanal, ''2008'de Trabzonspor'da değişiklikler kolay olmadı ve yorucu geçti. Zaman zaman güzel şeyler yaptık, bazen kaçırdıklarımız oldu. Ama olumluya doğru bir gidiş var. O yüzden 2008 bizim için umut dolu bir yıl oldu'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor