Ersun Yanal'ın transfer planı

Bu sezon şampiyonluğa havlu atan Trabzonspor, Avrupa hedefini kovalarken, teknik direktör Ersun Yanal ise gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak, kadronun planlaması için kolları sıvadı.Sezon başında yaptığı büyük yatırımın karşılığı olarak Spor Toto Süper

Ersun Yanal'ın transfer planı

Bu sezon şampiyonluğa havlu atan Trabzonspor, Avrupa hedefini kovalarken, teknik direktör Ersun Yanal ise gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak, kadronun planlaması için kolları sıvadı.

Sezon başında yaptığı büyük yatırımın karşılığı olarak Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefi koyan Trabzonspor, UEFA Avrupa Liginde ise geçtiğimiz sezon elde ettiği başaranın üstüne koyarak ilerlemeyi hedefliyordu. Bordo-mavili kulüp sezon başında koyduğu hedeflerin hiç birini bu sezon gerçekleştirmedi. Ligde şampiyonluk yarışına erken havlu atan Karadeniz ekibi, Avrupa'da olma adına mücadelesini sürdürüyor. Sivasspor karşısında Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Karadeniz ekibi, bunun etkisini üzerinden atmadan Avrupa'da Napoli karşısında aldığı mağlubiyetlerle Avrupa'ya da veda etti.

DEVRE ARASINDA TRANSFERE EL ATTI

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un başına Galatasaray maçıyla birlikte gelen teknik direktör Ersun Yanal, takımı toparlama adına planlamalar yaparken, ikinci yarıda bordo-mavili takım iyi bir çıkış yakalamasına rağmen ligde istediği yere gelemedi. Sezon başında yapılan transfer yanlışlıklarının tekrar yaşanmaması adına kulübün transfer politikasında etkin bir rol alan Yanal, devre arasında yapılan Erkan Zengin, Uğur Demirok, Aytaç Kara ve Hakan Arıkan transferlerinde bizzat yer alarak etkin rol oynadı.

SEZON SONU PLANI HAZIR

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak kadronun temellerini ise şimdiden atmak için kolları sıvadı. Sezon sonu transferde izlenecek yol haritasını belirleyen deneyimli teknik adam, belirlediği isimlerin takıma kazandırılmasını isteyecek. Kadro düşünmediği oyuncuların listesini sezon sonu yönetime verecek olan Yanal, yabancı ve yerli bazı oyuncuların gönderilmesini isteyecek. Bordo-mavililerin sezon sonunda ise bir önceki dönem gibi fazla oyuncu transferi yapma yerine eldeki oyuncuları bonservisleriyle birlikte gönderip yerlerine yeni transferler yapmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler