Ersun Yanal'ın gözdeleri

Trabzonspor'da geride kalan lig maçlarında Tolga Zengin, Rigobert Song, Egemen Korkmaz, Hüseyin Çimşir, Cale ve Umut Bulut, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın vazgeçilmezler arasında yer aldı. Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında kendi sahasında Antalyaspor'u

Ersun Yanal'ın gözdeleri
Trabzonspor'da geride kalan lig maçlarında Tolga Zengin, Rigobert Song, Egemen Korkmaz, Hüseyin Çimşir, Cale ve Umut Bulut, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın vazgeçilmezler arasında yer aldı.

Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında kendi sahasında Antalyaspor'u 3-2 mağlup ederek 13 puanla liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor'da Tolga Zengin, Song, Egemen, Cale, Hüseyin ve Umut Bulut Ankaraspor, Ankaragücü, Beşiktaş, Denizlispor ve Antalyaspor maçlarında 90 dakika forma giydi. Bu oyuncular 450 dakika sahada kalma başarısı gösterirken Yanal'ın da vazgeçilmezleri oldu.

Teknik Direktör Yanal'ın en çok sahada tuttuğu oyuncular birinci bölgede yer alıyor. Bu bölgede zaman zaman Tayfun ve Serkan Balcı arasında değişiklik yapan Yanal, Tolga Zengin, Song, Egemen ve Cale'den vazgeçmedi.

Ersun Yanal, ligde oynanan 5 maçta 16 oyuncusuna forma şansı verirken, 8 oyuncu ise şu ana kadar forma giyemedi. Tolga Zengin, Song, Egemen, Cale, Hüseyin ve Umut Bulut ligde oynanan 5 maçın tamamında forma giyerek 450 dakika sahada kaldı.

Selçuk İnan 448, Gökhan Ünal 439, Gustavo Colman 397, Serkan Balcı 328, Tayfun Cora 279, Isaac 139, Yattara 119, Barış Memiş 78, Ferhat 15 ve Ceyhun Gülselam ise 8 dakika sahada kalabildi.

FIFA'dan geçici lisansı önceki hafta gelen kaleci Tony Sylva ile Onur, Giray, Adnan, Ergin, Buğra, Fatih ve Abdulaziz ise Yanal'ın kendilerine forma vereceği günü iple çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor