Ersun Yanal'ın Beşiktaş planı

Ligin ilk dev sınavından da galibiyetle ayrılarak yoluna emin adımlarla devam etmenin yollarını arayacak olan Bordo-Mavililer'de teknik direktör Ersun Yanal da kurmaylarıyla beraber bu zorlu müsabakanın dersini çalışmaya başladı. Hazırlık maçlarında ve ge

Ersun Yanal'ın Beşiktaş planı
Ligin ilk dev sınavından da galibiyetle ayrılarak yoluna emin adımlarla devam etmenin yollarını arayacak olan Bordo-Mavililer'de teknik direktör Ersun Yanal da kurmaylarıyla beraber bu zorlu müsabakanın dersini çalışmaya başladı. Hazırlık maçlarında ve geride kalan iki Süper Lig mücadelesinde çift forvet ve atak yönü güçlü bir orta saha ile oynayan Karadeniz temsilcisinde bir takım değişikliklerin yolda olduğu vurgulandı.

Teke dönebilir

Hazırlık döneminde de sık sık, “Bazı maçlarda farklı sistemler ve oyuncularla boy gösterebiliriz” ifadelerini kullanan Trabzonspor'un hocasının, Beşiktaş'ın oyun tarzı ve avantajlı yönlerini de göz önüne alarak hareket edebileceği dile getirildi. Forvette tek dönme ihtimali olan teknik direktör Ersun Yanal'ın, daha kalabalık bir orta saha mücadele edip, bu bölgeden bazı futbolcuları ektra görevlerle donatabileceği dile getirildi. Yanal'ın üzerinde durduğu belli başlı kozları ise uzak mesafeli şutlar ve kanat bindirmeleri olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor