Ersun Yanal'dan yönetime rapor

Ligin ikinci yarısı için kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor, dün Antalyaspor ile oynadığı kupa maçında 3-3 berabere kalmasının ardından, teknik direktör Ersun Yanal yönetime bir rapor sundu ve orta sahanın soluna acil olarak takviye yapılm

Ersun Yanal'dan yönetime rapor

Ligin ikinci yarısı için kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor, dün Antalyaspor ile oynadığı kupa maçında 3-3 berabere kalmasının ardından, teknik direktör Ersun Yanal yönetime bir rapor sundu ve orta sahanın soluna acil olarak takviye yapılmasını istediği öğrenildi. Antalyaspor karşısında kazandıkları topları rakip alana göndermekte zorlandıklarını öne süren Yanal, “Kamp boyunca yapacağımız antrenmanlarda bu yanlışları gidermeye çalışacağız. Ancak kupa bizim için zaten bitmişti“ diye konuştu. Öte yandan Antalyaspor karşısına daha çok forma şansı bulamayan bir kadroyla çıkan Trabzonspor'da mücadele eden oyuncuların başarılı performansı sevindirdi. Ayrıca yarın Heerenveen ile oynanacak hazırlık maçında da yine genç ve yedek oyunculara şans verileceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor