Ersun Yanal'dan uyarı

Saha içinde yaşananlar nedeniyle bir anda sinirlerin gerilebileceğini belirten Teknik Direktör Ersun Yanal, oyuncularından tahriklere kapılmamalarını istedi. Hakeme itiraz etmenin görülen kartı sildirmeyeceğini ifade eden Yanal, uzun lig maratonunda hiçki

Ersun Yanal'dan uyarı

Saha içinde yaşananlar nedeniyle bir anda sinirlerin gerilebileceğini belirten Teknik Direktör Ersun Yanal, oyuncularından tahriklere kapılmamalarını istedi. Hakeme itiraz etmenin görülen kartı sildirmeyeceğini ifade eden Yanal, uzun lig maratonunda hiçkimsenin gereksiz yere takımı yanlız bırakmaya hakkının olmadığını vurguladı.

Trabzonspor'da bu sezon görülen kartlar nedeniyle 5 oyuncu müsabakalarda oynamama cezası aldı. Bordo-mavili takımda takım kaptanı Hüseyin Çimşir, Serkan Balcı, Cale, Gustavo Colman ve Egemen Korkmaz, gördükleri kartlar nedeniyle takımlarını yanlız bırakan oyuncular oldu. Trabzonspor'da bu sezon 10 oyuncu toplam 30 sarı kart görürken, bir oyuncu da kırmızı kart gördü. Serkan Balcı (6), Hüseyin Çimşir (6), Cale (5), Colman (4), Umut Bulut (2), Tayfun (2), Selçuk (2), Isaac (1), Yattara (1), Egemen (1) sarı
kart görürken, Egemen'in bir de kırmızı kartı bulunuyor.

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında kendi sahasında ligin alt sırasında bulunan Kocaelispor'u ağırlayacak olan lider Trabzonspor'da kırmızı kart cezalısı Egemen Korkmaz ile sarı kart cezalısı Gustavo Colman bu maçta forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor