Ersun Yanal’dan önemli açıklama

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal Napoli maçı öncesi kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya gelerek önemli açıklamalar yaptı.Ersun Yanal yaptığı açıklamada, Ara dönem iznini çıkarırsak 75 günlük bir zaman geçti ve biz yirminin üzerinde maç oyn

Ersun Yanal’dan önemli açıklama

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal Napoli maçı öncesi kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya gelerek önemli açıklamalar yaptı.

Ersun Yanal yaptığı açıklamada, Ara dönem iznini çıkarırsak 75 günlük bir zaman geçti ve biz yirminin üzerinde maç oynadık. Bizi sakatlıklar Afrika kupası çok etkiledi. Takım halinde çalışamadığımız için birçok idmanı kapatmak zorunda kaldık. Yeri geldi 10 kişi çalıştık. Uefa listesine 3 oyuncu ilave edebilirdik bizde Erkan Zengin , Hakan Arıkan ve Özer Hurmacı’yı Uefa listesine ilave ettik dedi.

Transfer döneminde oyuncu transferinde oyuncuyu ikna etmek için sizin de gayretiniz gerekli olduğunu belirten Teknik Direktör Yanal daha önceki dönemde futbolcu transferine Trabzonspor için gitmiştim dedi.

Sakat oyuncularla ilgili bilgiler veren Yanal Sakat oyuncuların çokluğu bazen kadro kurmakta bizi çok zorladı ama bizim için en beklenmedik  sakatlık Bosingwa oldu ve bizi bu sakatlık çok etkiledi.

Trabzonspor’un başarısı için birliktelik şart olduğunu belirten Teknik Direktör Ersun Yanal bizler basınla birlikte kenetlenmeliyiz. Ben yerel medyayı çok önemsiyorum. Bundan böyle sizlerin daha sağlıklı bilgi ve görüntü alabilmeniz için sosyal medyayı kullanarak soyunma odalarından görüntü ve resimleri paylaşmak istiyoruz ifadelerini kullandı.

Perşembe günü oynanacak Napoli maçı kadrosu için açıklamalarda bulunana Ersun Yanal, Napoli maçında şuan sahaya sürebileceğimiz 14 oyuncumuz var. Sakatlık ya da Uefa kriteri  nedeni ile bu sayının üzerine çıkamıyoruz.

Ersun Yanal kaleci Fatih için ilk kez konuştu.

Biz Fatih’e transfer yapmayacağız diye söz verdik. Ancak daha sonra Fatih Bursaspor maçı sonrası bize gelerek taraftar beni sevmedi ben burada yapamayacağım dedi bizde görüşüne saygı duyduk ve daha sonra Hakan Arıkan’ı transfer ettik dedi.

Yanal sohbet toplantısının ardından basın mensuplarına tesisleri gezdirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor