Ersun Yanal’dan kadro sürprizi

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarının ilk karşılaşmasına Sivasspor maçıyla çıkacak olan Trabzonspor’da kadrodaki değişim gözlerden kaçmadı.Afrika Uluslar Kupası nedeni ile birçok oyuncusundan yoksun olarak maça başlayacak olan Trabzonspor’da teknik direkt

Ersun Yanal’dan kadro sürprizi

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarının ilk karşılaşmasına Sivasspor maçıyla çıkacak olan Trabzonspor’da kadrodaki değişim gözlerden kaçmadı.

Afrika Uluslar Kupası nedeni ile birçok oyuncusundan yoksun olarak maça başlayacak olan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal genç isimler Mertcan Çam ve Oğuzhan Acar’a 18 kişilik kadroda şans verdi.

Öte yandan Bordo-Mavili takımın yeni Transferlerinden Uğur Demirok ise sakatlığından dolayı 18 kişilik kadroda yer almadı.Orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu ve Serdar Gürler'e teknik ditektör Ersun Yanal kadroda şans vermedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler