Ersun Yanal'a kadro tepkisi

Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 3 - 0 mağlup olarak hem liderlik koltuğundan olan, hem de namağlup unvanını kaybeden Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal ve kaleci Tolga Zengin, büyük tepki çekti. 188 gün sonra ilk ke

Ersun Yanal'a kadro tepkisi

Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 3 - 0 mağlup olarak hem liderlik koltuğundan olan, hem de namağlup unvanını kaybeden Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal ve kaleci Tolga Zengin, büyük tepki çekti.

188 gün sonra ilk kez deplasmanda mağlup olan Trabzonspor'da, son haftalardaki kötü performansına rağmen Tolga'yı oynatıp, Tony Sylva'yı yedek bekleten Yanal, bu tercihi nedeniyle yoğun eleştiri alıyor. Yediği golden sonra Tolga'ya çıkışan, ancak ilk yarı iyi bir performans sergileyen Isaac'i alıp, formsuz olduğu gözlenen Gökhan Ünal'ı sahada tutan Yanal'ın alınan bu mağlubiyet sonrası, yönetime geniş bir rapor sunması bekleniyor.

Bu arada Başkan Sadri Şener'in de maç sonrası moralinin oldukça bozuk olduğu ve oynanan futboldan hiç memnun kalmadığı öğrenildi.

YANAL MAZERETLERE DEVAM ETTİ

Trabzonspor'un ligde oynadığı 6 maç sonunda oynanan kötü futbola bir çok mazeret üreten Teknik Direktör Ersun Yanal, Galatasaray maçı sonrası da mazeretlerini yeniledi. Galatasaray karşısında bu kez hücumda etkili olamadıklarını söyleyen Yanal, "Yakaladığımız net gol pozisyonlarını beceriksiz bir şekilde harcadık" dedi. Trabzonsporlu bir çok taraftar ise forum sitelerinde Teknik Direktör Ersun Yanal'ı, kurduğu 11, oyun düzeni ve yaptığı yanlış değişikler nedeniyle ağır şekilde eleştirdi.

TOLGA TÜKENDİ

Galatasaray maçında yediği hatalı golle büyük tepki çeken kaleci Tolga Zengin'in maçtan sonra kimseyle konuşmak istemediği öğrenildi. Yediği ilk golde hatasını fark eden ve bu dakikadan sonra oyundan tamamen kopan Tolga'ya hiçbir müdahalede bulunmayan Yanal'ın, maç sonrası bu futbolcuya moral vermeye çalıştığı belirtildi. Trabzonspor formasını ilk kez 2005 - 2006 sezonunda yine Galatasaray'a karşı giyen ve o maçta kalesinde 4 gol gören Tolga, dün akşamda kalesinde üç gole geçit vererek Galatasaray talihsizliğini sürdürdü.

Bu arada dün akşam ki maçta Galatasaray'ın çektiği 9 şuttan sadece üçünün kaleyi tutması ve bu üç şutun da gol olması dikkat çekti. Trabzonspor ise 19 şut çektiği maçta, 5 kez kaleyi tutturdu ancak bu pozisyonlarda Galatasaray kalecisi gole izin vermedi.

COLMAN VE SONG ŞAŞKINLIK YARATTI

Trabzonspor'un sezon başı büyük umutlarla transfer ettiği Arjantinli futbolcu Gustavo Colman ve Kamerunlu futbolcu Rigobert Song'un, Galatasaray maçında sergilediği performans, ilerisi için umut vermedi. Galatasaray maçında savunmada kritik hatalar yapan ve rakibe iki önemli gol pozisyonu veren Song'un son haftalardaki performansı yoğun eleştiri almaya başlarken, dün akşam ki maçta oyuna sonradan girmesine rağmen etkisiz bir görüntü çizen ve kaptırdığı toplarla rakibe önemli pozisyonlar kazandıran Colman'da hayal kırıklığı yarattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler