Ersun Yanal ve Ali Koç'tan 3 temmuz sorularına yanıt!

Ali Koç ve Ersun Yanal'a 2010-11 sezonu soruldu. İşte cevapları

Ersun Yanal ve Ali Koç'tan 3 temmuz sorularına yanıt!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da daha önce 3 kez görev yapan ve Fenerbahçe'ye 2. kez imza atan Ersun Yanal, sarı lacivertlilerin başkanı Ali Koç ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek soruları yanıtladı.

Beklendiği üzere Yanal'a toplantıda Trabzonspor'un 2010-11 sezonunda çalınan şampiyonluk kupasıyla ilgili soru yöneltildi. "2010-11 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'dir diyerek 3 Temmuz'la ilgili polemikleri kapatırmısınız" şeklindeki soruya cevap veren Yanal " 2013-2014 sezonunda Fenerbahçe'de görev yaptım. O zaman da 'Şampiyon oldu.' dediğim tek takım Fenerbahçe oldu. Ben onun dışında şampiyonluktan bahsetmedim. Benim tüm konuşmalarıma bakın. Lütfen bu konuyu artık açılmamak üzere kapatalım. Futbola zarar veriyoruz" ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ'A BOĞUŞLU SORULDU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ise bir muhabir geçtiğimiz günlerde sarı lacivertlilerde göreve başlayan Trabzonspor'un eski kaleci antrenörü Alper Boğuşlu soruldu. Muhabir Koç'a "3 Temmuz süreci kırmızı çizgimizdir diyorsunuz ancak Trabzonspor için zamanında "sonuçta mahkeme süreci devam eden şampiyonluğumuzla sezonu tamamladık" diyen biri şu an Samandıra'da görevde. Nasıl böyle bir karar verdiniz?" sorusunu yöneltti. Bu soruya kızan Koç ise " Sorduğun sorunun çok saçma bir soru olduğunu düşünüyorum. 3 Temmuz duruşumuz nettir. Birinin burada çalışabileceğini düşünüyorsak onu çok iyi filtrelemişizdir" şeklinde yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler