Ersun Yanal Trabzon'u geziyor...

Galatasaray ardından da Metalist'e karşı takımı zafer kazanan Trabzon'un tecrübeli hocası Ersun Yanal, İstanbul'daki gibi pek medyatik olmaktan kaçınıyor..Ersun Yanal gizlice Trabzon'u geziyor... Önce Sümela Manastırına çıktı, ardından Uzungöl'e gitti...

Ersun Yanal Trabzon'u geziyor...

Galatasaray ardından da Metalist'e karşı takımı zafer kazanan Trabzon'un tecrübeli hocası Ersun Yanal, İstanbul'daki gibi pek medyatik olmaktan kaçınıyor..

Ersun Yanal gizlice Trabzon'u geziyor... Önce Sümela Manastırına çıktı, ardından Uzungöl'e gitti... Yanında arkadaşları olduğu gözlenen Yanal'ın özellikle 'gazetecilere haber vermeyin' dediği ileri sürüldü.

Yanal en son görüntülendiği yer ise Uzungöl'de bir otel lobisi.. Otelin restoranında yemek yedikten sonra Uzungöl'ü dolaşan Yanal'ın Trabzon'da sık sık hafta sonları dolaştığı öğrenildi.

10836532_851954914898990_1325955308_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor