Ersun Yanal Trabzon'da iddiası

Lig TV'nin iddiasına göre, Ersun Yanal Trabzonspor yönetimi ile görüşmek üzere Trabzon'da.Son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran Ersun Yanal, bir süredir Trabzonspor'un gündemiydi. Bordo-Mavili ekipte Halilhodzic'in başarısız sonuçlarının ardından düğmeye ba

Ersun Yanal Trabzon'da iddiası

Lig TV'nin iddiasına göre, Ersun Yanal Trabzonspor yönetimi ile görüşmek üzere Trabzon'da.

Son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran Ersun Yanal, bir süredir Trabzonspor'un gündemiydi. Bordo-Mavili ekipte Halilhodzic'in başarısız sonuçlarının ardından düğmeye basıldı. Yönetim, Ersun Yanal'ı takımın başına getirmek için girişimlere başladı. Ersun Yanal, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve CEO Burak Gürdal'la görüşmek için Trabzon'a geldi.

Bu iddia gündeme bomba düşerken bordo mavili kesimden bu iddiayı doğrulayan net bir açıklama henüz yapılmadı.

52 yaşındaki teknik adam, kariyeri boyunca 10 ayrı takım çalıştırdı. Bu takımlar arasında Denizlispor, Yeni Salihlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Türkiye Milli Takımı, Manisaspor, Trabzonspor, Eksişehirspor ve Fenerbahçe bulunuyor. Ersun Yanal, göreve gelirse Trabzonspor'u ikinci defa çalıştırmış olacak. Yanal, daha önce bu takımda 2007-2009 yılları arasında görev yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor