Ersun Yanal TFF'ye doğru

Geçen sezon Trabzonspor'daki görevine son verilen ve daha sonra medyada yorumcu olan teknik direktör Ersun Yanal, Futbol Federasyonu'nda görev almaya hazırlanıyor. Sabah'ın haberine göre; TFF Yönetim Kurulu'nda Ersun Yanal'ın federasyon bünyesinde göreve

Ersun Yanal TFF'ye doğru
Geçen sezon Trabzonspor'daki görevine son verilen ve daha sonra medyada yorumcu olan teknik direktör Ersun Yanal, Futbol Federasyonu'nda görev almaya hazırlanıyor.

Sabah'ın haberine göre; TFF Yönetim Kurulu'nda Ersun Yanal'ın federasyon bünyesinde göreve getirilmesinin konuşulduğu öğrenildi. İddialara göre Yanal'a, federasyonun Futbol Geliştirme Merkezi'nde göreve gelmesi için teklif yapıldı. Bir başka iddiaya göre, tecrübeli teknik adamın, A Milli ve Ümit Milli Takım dışındaki tüm altyapı milli takımlarının sorumluluğuna getirilmesi planlanıyor. Yanal'ın federasyona henüz yanıt vermediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler