Ersun Yanal takımına güveniyor

Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, rakiplerini yenecek güçte bir takım olduklarını ve yollarına devam edeceklerini söyledi. Yanal, Trabzonspor'un bir düşüş sürecinde olmadığını ve zirve yarışını sürdürdüğünü bel

Ersun Yanal takımına güveniyor

Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, rakiplerini yenecek güçte bir takım olduklarını ve yollarına devam edeceklerini söyledi.

 

Yanal, Trabzonspor'un bir düşüş sürecinde olmadığını ve zirve yarışını sürdürdüğünü belirterek, ''İkinci yarıda Beşiktaş, Fenerbahçe, Ankaraspor ve Ankaragücü gibi takımlarla oynadık. Bu maçlardan puanlar aldık. Bu zor dönemi geride bırakan ve puanlar alan bir takım niye düşüşe geçmiş olsun ki'' dedi.

Beşiktaş maçında beklentilerinin altında oynadıklarını, alınan beraberliğin normal bir sonuç olduğunu kaydeden Yanal, önlerindeki maçlara baktıklarını belirtti.

Her maça kazanmak için çıktıklarını ifade eden Yanal, şöyle konuştu:

''Önümüzde Denizlispor maçı var. O maçın hazırlıklarına başladık. Kendi evimizde rakibimizle karşılaşacağız. Ligde her takım ile yapılan maç zor. Hiçbir maçı kolay oynamıyorsunuz. Ama Denizlispor maçını da alacak güçte bir takımız. Trabzonspor, yoluna devam edecek.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor