Ersun Yanal Sivas'ı düşünüyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor karşısında sonucu almak için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi. Yanal, Trabzonspor'un hedeflerinin çok büyük olduğunu, son ana kadar yarışın içinde olacaklarını belirtti. Turkcell Süper Ligi'nin

Ersun Yanal Sivas'ı düşünüyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor karşısında sonucu almak için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Yanal, Trabzonspor'un hedeflerinin çok büyük olduğunu, son ana kadar yarışın içinde olacaklarını belirtti.

Turkcell Süper Ligi'nin 29. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, mutlak galibiyet hedefliyor. Ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan karşılaşmada rakibiyle golsüz berabere kalan Trabzonspor, bu kez sahadan galibiyetle ayrılarak rövanşı almayı hedefliyor. Final niteliği taşıyan karşılaşma Trabzonspor'un ligdeki kaderini de çizecek.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, hedeflerin çok büyük olduğunu belirterek, "Kulübün yaptıklarını görmek gerekiyor. Ben olaya geniş bakıyorum. Kurulan takımın değerini iyi anlamak ve tüketmemek gerekir. Sonuç anlamında bu takımı tüketmeye kalkarsak seneye bir takım daha kurarız. O yüzden Trabzonspor takımı sonucu sonuna kadar kovalayacak bir takımdır. Sivasspor karşısında da galibiyet adına bütün gücümüzle mücadele edeceğiz. Rakip karşısında her türlü sonucu alabilecek güçteyiz. Oyuncularımız da bu maçın bilincindeler ve ne yapmak istediklerini çok iyi biliyorlar. Sonuna kadar bu yarışın içinde olacağız ve sonucu almaya çalışacağız" dedi.

Trabzonspor'un değerinin ve öneminin fazla olduğunu dile getiren Yanal, "Bu takımı aşağıya çekmemek lazım. Trabzonspor takımını mağlubiyette, galibiyette desteklemek aynı olmalı. Çünkü bu takım yeni kurulmuş bir takım. Biz sonuna kadar bu yarışı kovalayacağız. Olmayacak maçlar kazandık, olmayacak maçlar kaybettik. Futbolda bu var. Bu takım, çok yeni bir takım, birçok oyuncu yolları bilmiyor. Henüz üç Türkçe kelime bilmeyen oyuncular var. Bu oyuncuları dejenere etmeyelim, yok etmeyelim. Bu oyuncuların performansını artıralım, yıpratmayalım. Trabzonspor'u iyi yerlere getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaşanan kolbastı gerginliği ile ilgili olarak ise Yanal, "Maçlardan sonra sahada nasıl oynuyorlarsa, oynamama tercihlerini de kendileri yaptı. Bu konuda benim herhangi bir telkinde bulunmam söz konusu olamaz. Maç sonrası çok gergindik, herkes soyunma odasındaydı. Daha sonra oyuncularımız çıkıp taraftarı selamladı. Bunlara takılıp kalmamak lazım. Bu konuda herhangi bir problem yok. Trabzonspor, Trabzonspor taraftarlarınındır. Takımlarını sevmek, takımlarını desteklemek, onlara kucak açmak, onları yüreklendirmek her zaman Trabzonspor'un yapacağı bir iştir. Onun için kimse bu çatışmanın içerisinde olamaz, çatışmada olmaz. Taraftarla böyle bir diyalog olmaz. Böyle bir diyaloga girilmez. Dolayısıyla bizim olduğumuz yerde taraftarla böyle bir diyalaga hiçbir oyuncumuz da girmeyecektir. Böyle bir şeyi biz de kabul edemeyiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler