Ersun Yanal sıkıntılı

Gelecek sezon Avrupa'ya gitmenin en kestirme yolu olarak görülen Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden, Spor Toto Süper Lig'de ise zirvenin uzağında kalarak sıkıntılı günler geçiren Karadeniz ekibinde teknik direktör Ersun Yanal sıkıntılı.İstanbul Başakşehir

Ersun Yanal sıkıntılı

Gelecek sezon Avrupa'ya gitmenin en kestirme yolu olarak görülen Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden, Spor Toto Süper Lig'de ise zirvenin uzağında kalarak sıkıntılı günler geçiren Karadeniz ekibinde teknik direktör Ersun Yanal sıkıntılı.

İstanbul Başakşehir ile oynanacak olan zorlu maç öncesi sakat ve cezalı oyuncular tecrübeli teknik adamı düşündürüyor. Bosingwa, Belkalem, Waris ve Yusuf'un sakatlıklarının olması, Cardozo, Erkan Zengin, Salih Dursun'un cezalı olması nedeniyle forma giyemeyecek olmaları Yanal'ı farklı arayışlara itti. Yeni bir takım olgusu oluşturmaya çalışan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sakat ve cezalılar nedeniyle zorlu bir sınavdan geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler