Ersun Yanal onları reddetti!

Mustafa Denizli’nin ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Galatasaray, yerli teknik adamlardanson olarak Trabzonspor'da görev yapan Ersun Yanal’ın kapısını çaldı.   Sarı-kırmızılıların idari direktörü Cenk Ergün, Yanal ile bir g

Ersun Yanal onları reddetti!
Mustafa Denizli’nin ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Galatasaray, yerli teknik adamlardanson olarak Trabzonspor'da görev yapan Ersun Yanal’ın kapısını çaldı.
 
Sarı-kırmızılıların idari direktörü Cenk Ergün, Yanal ile bir görüşme yapmak istediklerini söyledi. Ancak tecrübeli teknik adam, Galatasaray’ın içinde bulunduğu durum nedeniyle görev yapmayı düşünmediğini dile getirerek, Ergün’ün randevusunu kabul etmedi.
 
Sarı-kırmızılıların, bu sezonla birlikte Yanal’a uzun vadeli bir sözleşme önermeyi düşünürken  Ersun Hoca’nın, kendi oluşturduğu bir takımla sezon başından itibaren görev almayı planladığı dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor