Ersun Yanal onlar için ne düşünüyor?

Trabzonspor'da sezon başında Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in isteği doğrultusunda kiralık olarak kadroya dahil edilen Cezayirli oyuncu Belkalem'in sezon sonunda bonservisinin alınıp alınmayacağı merak konusu oldu.Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Gü

Ersun Yanal onlar için ne düşünüyor?

Trabzonspor'da sezon başında Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in isteği doğrultusunda kiralık olarak kadroya dahil edilen Cezayirli oyuncu Belkalem'in sezon sonunda bonservisinin alınıp alınmayacağı merak konusu oldu.

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney Haber61.net'e yaptığı açıklamada Teknik Direktör Ersun Yanal'ın henüz bu konuda bir istekte bulunmadığını belirterek, "Bu konuyu konuşmak için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Şuan da saha içi ile ilgileniyoruz. Kaldı ki Hocamız bu konuda bir görüş belirtmedi. İlerleyen günlerde kendisinin vereceği rapor doğrultusunda hamlelerimizi yaparız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler