Ersun Yanal onayı verdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili takımın sezon başında transfer etmesine rağmen verim alamadığı yabancı oyuncuların başında bulanan Yatabare, Waris, Constant'ın iyi bir teklif gelmesi halinde gönderilebileceklerini rapor etti.Afrika

Ersun Yanal onayı verdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili takımın sezon başında transfer etmesine rağmen verim alamadığı yabancı oyuncuların başında bulanan Yatabare, Waris, Constant'ın iyi bir teklif gelmesi halinde gönderilebileceklerini rapor etti.

Afrika Uluslar Kupası finallerinde ter dökecek olan oyuncuların burada gösterecekleri performans da transfer açısından büyük bir önem taşıyor. Bordo-mavili kulüp bu oyuncuları elden çıkarması halinde elde edilecek geliri, yine Ersun Yanal'ın vermiş olduğu rapor doğrultasında transfere yatıracak.

Bordo-mavili kulüp yerli transferinde ise takas yöntemini ön planda tutuyor. Sezon başında transfere büyük bir yatırım yapmasına rağmen bunun karşılığını alamayan Karadeniz ekibi, takımdaki yerli oyuncuların kalitesini de artırmayı planlıyor. Bordo-mavili kulüp Spor Toto Süper Lig'de talip olduğu oyuncuların kulüplerine takas veya para+takas yöntemini sunacak.

KAMPA ERKEN KATILMALIRINI İSTEDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, transferi yapılması planlanan oyuncuların kamp tarihine kadar takıma katılmalarını istedi. Bu sezon devre arası kampını Trabzon'da yapacak olan bordo-mavililer, yeni transferleri takıma bir an evvel katarak yeni oyun sistemine kısa zamanda uyum sağlamalarını hedefliyor. Ligin ikinci yarısında oyun karakterini oturtmayı amaçlayan Yanal'ın, yeni transferlerin çalışmalara erken katılmalarının önemini yönetime ilettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler