Ersun Yanal ne zaman gelecek?

Trabzonspor'da Süper Lig'de oynanan Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ardından Trabzonsporlu yöneticilerin Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na Vahid Halilhodzic konusunda olumsuz rapor vermesinin ardından dün yapılan toplantı sonucunda yolların ayrılmasına

Ersun Yanal ne zaman gelecek?

Trabzonspor'da Süper Lig'de oynanan Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ardından Trabzonsporlu yöneticilerin Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na Vahid Halilhodzic konusunda olumsuz rapor vermesinin ardından dün yapılan toplantı sonucunda yolların ayrılmasına karar verildiği belirtildi.

Boşnak teknik adamın alınan saha sonuçlarından ziyade yaptığı açıklamalarda yönetimi ve oyuncuları eleştirmesi bardağı taşıran son damla olmuş ve yapılan yönetim kurulu toplantısı ile tecrübeli teknik adam ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Yaşanan bu olayın ardından yeni teknik adam arayışlarına başlayan Trabzonspor yönetimi Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na tam yetki verirken, ismi sürekli gündeme gelen Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Ersun Yanal ile görüşmelere başlandığı ve bu görüşmelerde önemli mesafe kaydedildiği öğrenildi.

Son olarak edinilen bilgiye göre Deneyimli teknik adamla yapılan görüşmelerin bugün itibari ile olumlu olarak sonlandırılması ve Ersun Yanal'ın bugün Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor