Ersun Yanal motive ediyor

Trabzonspor uzun bir aradan sonra iddialı olduğu ligde hata yapmak istemiyor. Üzerinde yoğun baskı oluşan Teknik Direktör Ersun Yanal ise, futbolcularıyla tek tek konuşarak onları motive ediyor, eski formundan çok uzak olan Yattara'yı ise tekrar kazanmanı

Ersun Yanal motive ediyor
Trabzonspor uzun bir aradan sonra iddialı olduğu ligde hata yapmak istemiyor. Üzerinde yoğun baskı oluşan Teknik Direktör Ersun Yanal ise, futbolcularıyla tek tek konuşarak onları motive ediyor, eski formundan çok uzak olan Yattara'yı ise tekrar kazanmanın yollarını arıyor.

Turkcell Süper Ligi'nde uzun bir aradan sonra zirve yarışı veren Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcular, oluşan şampiyonluk havasının üzerlerinde bir baskı yaratmaması için uğraşıyor. Ligde zirvede bulundukları için taraftarların beklentilerinin artmasının gayet doğal olduğunu söyleyen Teknik Direktör Ersun Yanal, sürekli olarak ligin uzun bir maraton olduğunu vurguluyor. Bu konuda futbolcuları oynadıkları maçlardaki performansları ve yaptıkları açıklamalar konusunda uyaran Yanal'ın, özellikle son haftalarda oldukça açık vermeye başlayan savunma oyuncularına hatalarını tekrarlamamaları konusunda uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

YANAL'IN İDEAL 11'İNE DÖNMESİ BEKLENİYOR

Ligdeki 9 haftalık periyotta istikrarlı bir kadro yapısını sahip olan takımlar arasında yer alan Trabzonspor'da tecrübeli teknik adam Yanal, bu anlayışını ilerleyen haftalarda da sürdürmeyi planlıyor. Hüseyin ve Cale'nin sarı kart cezalısı olduğu için oynamadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında bu futbolcuların yerine Giray ve Tayfun'a ilk 11'de şans veren Yanal'ın, Hacettepespor maçında ideal 11'ine geri dönmesi bekleniyor. Ancak Tayfun'un son maçta sergilediği performanstan memnun kalan Yanal'ın, bu futbolcuya Hacettepe maçında da şans verebileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor