Ersun Yanal Mesajını verdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor seyircisinin desteği ve kazanılan maçlardan sonra yaşanan mutluluktan son derece etkilendiğini söyledi. Trabzonspor taraftarının bu dönem için takımından bir beklentisinin yüksek olmamasına rağmen onla

Ersun Yanal Mesajını verdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor seyircisinin desteği ve kazanılan maçlardan sonra yaşanan mutluluktan son derece etkilendiğini söyledi.

 

Trabzonspor taraftarının bu dönem için takımından bir beklentisinin yüksek olmamasına rağmen onların verdiği enerjiye dikkat çekerek “Bu konuda onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Teknik açıdan bizim için önemli olan kalacak oyuncularımızın istediğimiz oyun mantalitesini ve formatını hem fiziksel hem uygulama hem de düşünce anlamında ortaya koymalarıdır. Bu devamlılığı yaratabilme adına da onlardan bir takım olmazsa olmazları saha içerisinde istiyoruz” dedi.

 

“Taraftarın beklentisine cevap verilecek”

 

Rakibini her zaman kontrol altında tutan , sürekli üstün oynamaya çalışan bir Trabzonspor yaratmak zorunda olduklarının da altını çizen Tecrübeli teknik adam “Amacımız da, benim oyun anlayışım da, Trabzonspor'un ve taraftarlarımızın beklentisi de bu. Buna cevap verecek bir kadro bir oluşum içerisindeyiz” diye konuştu.

 

“Her futbolcu kendi kaderini belirleyecek”

 

Takımda her futbolcunun kendi kaderini belirleyeceğini de dile getiren Yanal, ¨Herkes gösterdiği performansın sonuçlarına katlanacaktır¨ yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor