Ersun Yanal kumar oynadı

Trabzonspor’da Mersin İdmanyurdu galibiyetinin sevinci yaşanırken Ersun Yanal’ın farklı 11’i sahaya sürmesi hafta içinde radikal kararların takım içinde yaşandığının işareti olarak algılandı.Bordo-Mavili ekipte Aykut Demir ve Özer Hurmacının yedek kulübes

Ersun Yanal kumar oynadı

Trabzonspor’da Mersin İdmanyurdu galibiyetinin sevinci yaşanırken Ersun Yanal’ın farklı 11’i sahaya sürmesi hafta içinde radikal kararların takım içinde yaşandığının işareti olarak algılandı.

Bordo-Mavili ekipte Aykut Demir ve Özer Hurmacının yedek kulübesinde oturtulması Uğur Demirok’un stoper Mustafa Akbaş’ın karşılaşmaya sol bek başlaması kadro revizyonunu gözler önüne serdi.

Uğur Demirok’un maçın başında yaptığı hata dışında iyi bir performans sergilemesi,Mutafa Akbaş’ın İsak Doğan ve Musa Nizam’ın kadroda olmasına karşın ilk 11’de sol bek olarak görev yaparak iyi bir performans sergilemesi kadro seçiminde eleştiri oklarını üzerine çeken Ersun Yanal’ın elini güçlendirmiş oldu.Spor Toto Süper Ligde Pazartesi akşamı Gaziantep deplasmanına çıkacak olan Bordo-Mavili takımda bu karşılaşmada sahaya Ersun Yanal’ın nasıl bir kadro ile çıkacak sorularını akıllara getirdi.

Haber 61.Net Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler