Ersun Yanal ipleri eline aldı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası takımı toparlamaya çalışıyor.25 gündür takımla birlikte olan ve 5 maça çıkan Yanal, 3 galibiyet, 1’er beraberlik ve mağlubiyet alırken, son maçta Beşiktaş karşısında alınan 3-0'lık mağ

Ersun Yanal ipleri eline aldı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası takımı toparlamaya çalışıyor.

25 gündür takımla birlikte olan ve 5 maça çıkan Yanal, 3 galibiyet, 1’er beraberlik ve mağlubiyet alırken, son maçta Beşiktaş karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyeti unutturmak için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Konya dönüşü ara vermeden Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Warszawa maçı hazırlıklarına başlayan bordo-mavililerde tecrübeli teknik adam oyuncularıyla yaptığı toplantılarda siyah-beyazlılarla oynanan maçın izlerini takım üzerinden silmeye çalışıyor.

Yanal'ın, ligin uzun bir maraton olduğunu oyuncularına hatırlatarak, “Beşiktaş karşısında oynadığımız kötü futbolun ve alınan sonucun hiçbir mazereti olamaz. Trabzonspor’un böyle futbol oynadığını maçı izlemeyen birine anlatsalar hiç kimse inanmaz. Sahada kaybolduk. Bu maçı bir kaza olarak değerlendirip önümüze bakmak zorundayız. Dersler çıkarmalıyız ama takılıp kalmanın da bize bir fayda sağlamayacağını bilmenizi isterim. Perşembe gönü oynayacağımız Warszawa maçı bizim için çok önemli. Bu karşılaşmayı kazanırsak hem bir üst tur için önemli avantaj sağlayacağız hem de camiamızın son üzüntüsünü unutturmuş olacağız” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler