Ersun Yanal idmana katılmadı

Sahasında Beşiktaş ile 0-0 berabere kalarak puanları paylaşan Trabzonspor, 19 Eylül Cuma günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yardımcı antrenör Kemal Özdeş yönetiminde yapılan çal

Ersun Yanal idmana katılmadı

Sahasında Beşiktaş ile 0-0 berabere kalarak puanları paylaşan Trabzonspor, 19 Eylül Cuma günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yardımcı antrenör Kemal Özdeş yönetiminde yapılan çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Tesislerde bulunan Teknik Direktör Ersun Yanal ise bazı görüşmeleri nedeniyle antrenmanda yer almadı. Beşiktaş maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular düz koşunun ardından soyunma odasına gitti.

Kas ağrısı bulunan Egemen Korkmaz antrenman sahasını takım arkadaşlarından daha önce terk etmek zorunda kaldı. Diğer oyuncular ise düz koşu ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçında forma giyemeyen Gineli yıldız oyuncu İbrahim Yattara ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman'ın eşi Fernando ve 9 aylık bebeği Mateo, bordo-mavili takımın antrenmanını izleyerek Arjantinli oyuncuya moral verdiler. Bebeğini alıp seven Colman'ın neşesi gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor