Ersun Yanal İddiaları yalanladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Esun Yanal yayıncı kuruluş tarafından hafta içerisinde yayınlan, Hafta içerisinde Song'a araba alınıp, Yattara'ya ise alınmamasının ardından bu futbolcunun Beşiktaş maçında oynamak istemediği yönündeki haberleri yalanladı."Ded

Ersun Yanal İddiaları yalanladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Esun Yanal yayıncı kuruluş tarafından hafta içerisinde yayınlan, Hafta içerisinde Song'a araba alınıp, Yattara'ya ise alınmamasının ardından bu futbolcunun Beşiktaş maçında oynamak istemediği yönündeki haberleri yalanladı.

"Dedikodular Çok Çirkin"

Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada Yattara hakkında çıkan söylenilerin gerçeği yansıtmadığını söyleyerel şunları söyledi.

"Hiçbir oyuncumuzun zamanı geçmiş bir alacağı bulunmuyor, Yattara ile de böyle bir problemimiz yok. Bu dedikodular çok yanlış ve çirkin. Yattara'yı ayağındaki rahatsızlıktan dolayı kadrodan çıkardık. Kararı beraber aldık. Kadroya alıp 15 dakika sonra oyundan alarak, oyun planımızın bozulmasına izin veremezdik"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor