Ersun Yanal hedefi gösterdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçından üç puanla ayrılacaklarına inandığını ifade ederek, "Lige verilen arada her ne kadar milli futbolcularımızdan yoksun olsak ta, iyi çalışma fırsatı bulduk. Ligin ilk iki maçında aldığımız 6 puan, b

Ersun Yanal hedefi gösterdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçından üç puanla ayrılacaklarına inandığını ifade ederek, "Lige verilen arada her ne kadar milli futbolcularımızdan yoksun olsak ta, iyi çalışma fırsatı bulduk. Ligin ilk iki maçında aldığımız 6 puan, bu maçın önemini iki kat daha artırdı. Avni Aker'de taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan etmek istiyoruz. Biz hedefleri bulunan bir takımız. Futbolda bazen iyi oyun oynamadan da sonuç almak önemlidir. Ama biz her ikisini de başaran bir takım olmak istiyoruz. Daha yolun başındayız ama Trabzonspor her koşulda maç kazanabilecek oyun yapısı ve oyunculara sahiptir" dedi.

Kaderini Değiştirecek mi?

Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın büyük takımlara karşı şansı tutmazken, Beşiktaş ile de çeşitli takımların başında tam 17 kez karşılaştı. Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı da istediği sonuçları alamayan Yanal, bundan önce oynadığı Beşiktaş karşılaşmalarının sadece üç tanesinde galibiyet sevinci yaşayabildi. Yanal 11 maçta ise sahadan başı önünde, mağlup olarak ayrıldı. 3 maçta ise beraberlikle yetindi. Geçen sezon Beşiktaş'a karşı Trabzonspor'un başında bir maça çıkan Yanal 3-0 yenilgiden kurtulamadı. Ersun Yanal'ın bu kez hem gülmesi, hem de Bordo-Mavili taraftarları güldürmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor