Ersun Yanal düşünceli

Kadrodan dertli Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesi teknik direktör Ersun Yanal'ın düşünceli hali dikkat çekiyor. Yattara'nın durumunun netlik kazanmamasından şikayetçi olan tecrübeli hoca, tam kadro olarak yeteri kadar çalışamamaktan yakındı. Ersun Yanal

Ersun Yanal düşünceli
Kadrodan dertli
Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesi teknik direktör Ersun Yanal'ın düşünceli hali dikkat çekiyor. Yattara'nın durumunun netlik kazanmamasından şikayetçi olan tecrübeli hoca, tam kadro olarak yeteri kadar çalışamamaktan yakındı. Ersun Yanal, "Derbi öncesi bunlar bizi negatif etkiledi" ifadesini kullandı.

Millilerle çok özel
Beşıktaş maçına 3 gün kala, 4 as futbolcusundan yoksun olarak çalışmalarını sürdüren bordo-mavili takımın hocası, bugün milli takımdan dönerek çalışmalara başlayacak olan kaleci Tolga, Song, Selçuk İnan ve Gökhan'la özel olarak görüşecek. Yanal, bu 4 isimden derbiye tam motive olmalarını isteyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor