Ersun Yanal Barış'tan geçmiyor

Trabzonspor´un Beşiktaş´ı imha timinde yer alacak 8 oyuncu belirlendi. Deneyimli hoca, geriye kalan 3 futbolcuyu ise maç günü şekillendirecek.  Serkan'ın alternatifleri de forma bekliyor. Ferhat, Tayfun ve Giray, Yanal'ın düşünebileceği oyuncular. Onların

Ersun Yanal Barış'tan geçmiyor

Trabzonspor´un Beşiktaş´ı imha timinde yer alacak 8 oyuncu belirlendi. Deneyimli hoca, geriye kalan 3 futbolcuyu ise maç günü şekillendirecek.  Serkan'ın alternatifleri de forma bekliyor.

Ferhat, Tayfun ve Giray, Yanal'ın düşünebileceği oyuncular. Onların ilk 11'e girmesi oyun tarzıyla ilişkili. Eğer Serkan Balcı savunmanın sağından orta sahaya çekilirse doğacak boşluk için bu oyuncular gündeme gelebilecek. Orta sahaya gelince...

Takımın en formda yıldızı Selçuk'un forması hazır. Hüseyin, alternatifi Ceyhun'a oranla daha şanslı kabul edilse de Barış da yarışın içinde. Ersun Yanal, genç futbolcusuna şans vermekten asla vazgeçmiyor, sonradan da olsa mutlaka oyuna alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor