Ersen'e Albayrak Morali

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, transferin son gününde İspanya'nın La Liga takımlarından Recreativo De Huelva'ya transferi gerçekleşmeyince büyük bir hayal kırıklığı yaşayan golcü futbolcu Ersen Martin'i telefonla arayarak, kendisine moral verdi

Ersen'e Albayrak Morali

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, transferin son gününde İspanya'nın La Liga takımlarından Recreativo De Huelva'ya transferi gerçekleşmeyince büyük bir hayal kırıklığı yaşayan golcü futbolcu Ersen Martin'i telefonla arayarak, kendisine moral verdi.

Golcü futbolcu Ersen Martin'in transferi konusunda Trabzonspor ile Recreativo De Huelva kulübü arasında yaşanan kargaşa devam ederken, Başkan Nuri Albayrak, golcü oyuncu Ersen Martin ile dün gece bir telefon görüşmesi yaptı. Transferinin gerçekleşmemesi üzerine büyük hayal kırıklığı yaşayan Ersen Martin'i teselli eden ve kendisine moral veren Başkan Albayrak, golcü futbolcudan Bordo-mavili takımın Bolu'nun Koru Otel Tesisleri'nde yaptığı kampa katılmasını istedi. Başkan Albayrak, oyuncuyla yaptığı görüşmede, "Trabzonspor'un sana ihtiyacı var. İstersen birkaç gün izin yap kafanı toparla, senin için zor bir durum olduğunu biliyoruz. İspanya kulübü sözünü zamanında yerine getirmedi. Sen bizim için önemli bir oyuncusun. Biz de durumun böyle olmasını istemezdik. Sana inanıyoruz. Söylenenlere aldırmadan kısa zamanda toparlanıp takıma eskisinden daha faydalı olacaksın" dediği öğrenildi.

 Golcü futbolcu Ersen Martin'in Başkan Nuri Albayrak ile yaptığı görüşme sonrası bugün takımın kampına katılarak, çalışmalara başlayacağı belirtildi. İspanya'ya gidecek olması nedeniyle yakın arkadaşlarından Trabzon'daki evinin boşaltılmasını ve eşyalarının da İzmir'e gönderilmesini isteyen Ersen Martin, yeniden Trabzon'a dönecek olması nedeniyle bu kararından vazgeçti.
Ersen Martin'in bugün Bordo-mavili takımın Bolu'nun Koru Otel Tesisleri'nde yaptığı kampa katılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor