Ersen'den Kötü Haber

Trabzonspor'da İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne transferi gerçekleşmeyen Ersen Martin'in en az 2-3 hafta sonra idmanlara başlayabileceği bildirildi.Transferinde yaşadığı belirsizlik nedeniyle morali bozulan, ancak daha sonra kulüp başkanı Nuri Alba

Ersen'den Kötü Haber

Trabzonspor'da İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'ne transferi gerçekleşmeyen Ersen Martin'in en az 2-3 hafta sonra idmanlara başlayabileceği bildirildi.

Transferinde yaşadığı belirsizlik nedeniyle morali bozulan, ancak daha sonra kulüp başkanı Nuri Albayrak ile yaptığı görüşme sonrasında gecikmeli olarak bordo-mavili takımın kampına katılan Ersen Martin, bu kez de sakatlığının uzaması nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Trabzonspor ve İspanya kulübünün FIFA'lık olacağının konuşulduğu günlerde Ersen Martin'in sahalara dönmesinin de zaman alacağı bildirildi.

Kulüp doktoru Doç. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu, yaptığı açıklamada, sağ ayağında kas yırtığı olan Ersen Martin'in durumuyla ilgili, ''Tedavisine devam ediyoruz. Ama en az 2-3 hafta sonra idmanlara başlayabilecek'' dedi.

2-3 hafta sonrası için şimdiden bir şey söyleyemeyeceklerini ifade eden Kalaycı, ''Trabzon'da Ersen'e MR çektirip son durumuna bakacağız. Durumunu da takip ediyoruz. Kas yırtığının toparlanma süreci de önemli'' diye konuştu.

-RİSP DÜZELDİ-

Trabzonspor'da geçen sezonun ikinci yarısında Gaziantepspor ile yapılan kupa maçında sakatlanan ve ameliyat olan savunma oyuncusu Risp'in sakatlığının tam olarak düzeldiği bildirildi.


Kulüp doktoru Doç. Dr. Kalaycıoğlu, Risp'in takımla birlikte antrenmanlara çıktığını ve herhangi bir sorununun kalmadığını belirterek, ''Risp'in tıbbi açıdan bir sorunu kalmadı. Artık bu konuda teknik heyet karar verecek'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor