Ersen Trasferinin Perde Arkası

Trabzonspor Kulübü İdari İşler Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu, Ersen Martin'in transferinin, İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'nün parayı zamanında yatırmadığı için gerçekleşmediğini söyledi.Çuvalcıoğlu, yaptığı açıklamada, iki kulüp arasındaki anlaşma ge

Ersen Trasferinin Perde Arkası

Trabzonspor Kulübü İdari İşler Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu, Ersen Martin'in transferinin, İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü'nün parayı zamanında yatırmadığı için gerçekleşmediğini söyledi.

Çuvalcıoğlu, yaptığı açıklamada, iki kulüp arasındaki anlaşma gereğince transfer bedelinin 31 Ağustos'ta yatırılması gerektiğini, ancak İspanyol kulübünün bu ödemeyi zamanında gerçekleştirmediğini belirtti.

Trabzonspor'un da bu nedenle Ersen Martin'i vermekten vazgeçtiğini bildiren Çuvalcıoğlu, ''Ersen Martin, Trabzonspor'un oyuncusudur. İspanyol kulübü, FIFA'ya şikayet ederse haklılığımız tescil edilir. Bu konuda herhangi bir endişe taşımıyoruz. Gerekli hukuki araştırmalarımızı da yaptık'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor