Ersen Transferi FIFA'lık Oldu

Recreativo Huelva'ya transferi adeta yılan hikayesine dönen Ersen Martin, Trabzonspor'la tekrar çalışmalara başlarken, İspanyol ekibi konuyu FIFA'ya taşıma kararı aldı.Transfer sezonunun sonlarına doğru İspanyol ekibi Recreativo Huelva'yla 2 yıllığına anl

Ersen Transferi FIFA'lık Oldu

Recreativo Huelva'ya transferi adeta yılan hikayesine dönen Ersen Martin, Trabzonspor'la tekrar çalışmalara başlarken, İspanyol ekibi konuyu FIFA'ya taşıma kararı aldı.

Transfer sezonunun sonlarına doğru İspanyol ekibi Recreativo Huelva'yla 2 yıllığına anlaştığı ve faks yoluyla sözleşme imzaladığı bildirilen, ancak daha sonra Trabzonspor tarafından transferine izin verilmeyen ve geri çağrılan Ersen Martin'in yılan hikayesine dönen transfer olayında yeni gelişmeler yaşanıyor. Recreativo Huelva Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Ersen Martin'le sözleşme imzalandığı ifade edilerek, bu transfere İspanya Futbol Federasyonu'nun da onay verdiği ve durumun Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'ne (FIFA) taşınacağı belirtildi. Açıklamada, İspanyol federasyonunun Ersen Martin'in Recreativo'ya transferini yasal olarak gördüğü ve Ersen'in şu anda yasal olarak Recreativo'nun oyuncusu olduğu vurgulanarak, "Bu durumda eğer bir futbolcunun transferini ülke federasyonu tanırsa, kulübün FIFA'ya başvurma hakkı var. Zaten FIFA'da bir problem çıkmaması için gerekli şartlar yerine getirilmiştir. Tek yapılması gereken; FIFA'ya başvurup olumlu sonuç alınarak, Ersen Martin'in bir an evvel takımla çalışmalara başlaması ve maçlara çıkmasıdır" denildi.

Recreativo Huelva Kulübü Teknik Direktörü Victor Munoz ise İspanyol basınına yaptığı açıklamada, bu transferin bir an önce çözümlenmesini ve Ersen Martin'in Sevilla maçına yetiştirilmesini istediğini söyledi.

Recreativo'ya transferi gerçekleşmeyen Ersen Martin, Trabzonspor'un talebi üzerine yeniden takımla çalışmalara başlamış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor