Ersen Transferi Arapsaçı

İspanya'nın Recreativo Huelva takımına transferinde yazılı sözleşme imzalansa da Trabzonspor'un vazgeçmesiyle transferi durdurulan Ersen Martin, hala İspanyol kulübünün gözdesi olmaya devam ediyor.İspanyol basınına açıklamada bulunan Recreativo Kulübü yön

Ersen Transferi Arapsaçı

İspanya'nın Recreativo Huelva takımına transferinde yazılı sözleşme imzalansa da Trabzonspor'un vazgeçmesiyle transferi durdurulan Ersen Martin, hala İspanyol kulübünün gözdesi olmaya devam ediyor.

İspanyol basınına açıklamada bulunan Recreativo Kulübü yöneticileri, Ersen konusunda pes etmeyeceklerini belirterek, "Her şeyin düzeleceğine inanıyoruz ve Ersen'in yerine alternatif bir futbolcu da düşünmüyoruz" dediler.

Ersen'i uzun zamandır izlediklerini ve kendisiyle bir sözleşme imzaladıklarını kaydeden Recreativo Kulübü Başkanı Francisco Mendoza, "Söylenecek başka bir şey yok" dedi.

Takımın teknik direktörü Victor Munoz da "Ersen'in gelişi gecikecek ama onu hesaba katarak programımızı yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

Recreativo Kulübü, Trabzonspor Kulübü'nün doktorunun Ersen'in sakatlandığını söylemesine kesinlikle inanmadıklarını da belirterek, FIFA'nın önümüzdeki günlerde Trabzonspor'a Ersen Martin'in bırakmasını mecbur kılmasını beklediklerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor