Ersen Martin'e Konuşma Yasağı

Bolu kampını tamamlayan Trabzonspor'da Huelva'ya transferi son anda gerçekleşmeyen Ersen Martin krizi sürüyor. İspanyol kulübüne transferinin gerçekleşmemesi spekülasyonlara neden olan golcü futbolcu Ersen Martin'e, Teknik Direktör Ziya Doğan konuşma yasa

Ersen Martin'e Konuşma Yasağı

Bolu kampını tamamlayan Trabzonspor'da Huelva'ya transferi son anda gerçekleşmeyen Ersen Martin krizi sürüyor. İspanyol kulübüne transferinin gerçekleşmemesi spekülasyonlara neden olan golcü futbolcu Ersen Martin'e, Teknik Direktör Ziya Doğan konuşma yasağı getirdi..

Huelva Kulübü yöneticileri transfer konusunu FIFA'ya götüreceklerini açıklarken, 1 haftadır transferi ve açıklamalarıyla gündemi meşgul eden Ersen Martin'e konuşma yasağı getirildi.

Önceki akşam bordo-mavililerin kamp yaptığı Bolu Dağı'nın eteklerindeki Koru Otel'e gelerek kampa katılan golcü futbolcu, bugünü odasında geçirdi. Teknik Direktör Ziya Doğan, baldırındaki sakatlığı devam eden ve sabah yapılan idmana katılmayan Ersen Martin'den basına konuşmamasını istedi.

Trabzonspor'da kampın çok yararlı geçtiğini belirten menajer Necmi Perekli, "Lige verilen arada diğer takımlar izin yaparken, biz bu arayı çalışarak değerlendirdik. Çok iyi bir kamp geçirdik. İyi bir kaynaşma oldu" dedi.

Ersen Martin konusunda konuşmak istemediğini söyleyen Perekli, "Ersen kampımıza katılmıştır. İdmanlara çıkmaya başlamıştır. Başka bir açıklama yapamam" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler