Ersen Martin'den Kötü Haber

Trabzonspor'un dün deplasmanda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u 2-0 yendiği karşılaşmada sakatlık geçiren futbolcuları İbrahima Yattara ve Ersen Martin'in MR'ları çekildi. Kulüp doktoru Yrd. Doç. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün i

Ersen Martin'den Kötü Haber

Trabzonspor'un dün deplasmanda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u 2-0 yendiği karşılaşmada sakatlık geçiren futbolcuları İbrahima Yattara ve Ersen Martin'in MR'ları çekildi. 

Kulüp doktoru Yrd. Doç. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün iki futbolcunun çekilen MR'ları sonucunda, sakatlıklarının tam olarak tespit edildiğini belirtti.
    

Kalaycıoğlu, Ersen Martin'in sağ ayağında kas yırtığının olduğunu belirterek, ''Bu futbolcunun tedavisi 4-6 hafta sürebilir'' dedi.
    

Yattara'da kas yırtığı olmadığını ifade eden Kalaycıoğlu, ''Ayak baldırının ön iç tarafında ödem var. Yattara 10-15 güne kadar hazır hale gelebilir. Bu futbolcunun sakatlığı öyle sanıldığı kadar çok ciddi boyutta değil'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor