Ersen Martin Yuvadan Uçtu

Trabzonspor başarılı golcüsü Ersen Martin, La Liga takımlarından Recreativo Huelva'ya transfer oldu. Ersen Martin'in transfer olayını doğruladığını ve Çarşamba günü İspanya'ya giderek yeni takımıyla birlikte idmanlara çıkacağını ifade etti.Turkcell Süper

Ersen Martin Yuvadan Uçtu

Trabzonspor başarılı golcüsü Ersen Martin, La Liga takımlarından Recreativo Huelva'ya transfer oldu. Ersen Martin'in transfer olayını doğruladığını ve Çarşamba günü İspanya'ya giderek yeni takımıyla birlikte idmanlara çıkacağını ifade etti.

Turkcell Süper Lig'de uzun yıllardır forma giyen Trabzonspor'un 28 yaşındaki forvet oyuncusu Ersen Martin bundan sonra La Liga'da mücadele edecek.

İspanyol ekibi Recreativo Huelva'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Ersen Martin'le 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Haberde, Ersen Martin'in 1 metre 96 santimetre boyunda ve çok yetenekli bir futbolcu olduğu da Recreativo taraftarlarına aktarılırken, Ersen'in hava toplarındaki hakimiyetinin yanı sıra teknik bir futbolcu olduğu da belirtildi.

Recreativo Huelva'nın bu transferi 1 milyon dolara neticelendirdiği de resmi İnternet aracılığıyla duyurulurken Ersen Martin'in, Recreativo Teknik Direktörü Victor Munoz'un forvet hattındaki tercihlerinden birisi olacağı da ifade edildi.

Ersen Martin de transfer olayını doğrulayarak Çarşamba günü bu ülkeye gideceğini ve yeni takımıyla birlikte çalışmalara başlayacağını ifade etti.

selahattinaydinli@haber61.net



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler